En vacker present till den som nyss fått barn

För alla som nyss fått barn är det en omvälvande händelse. Oavsett om du är en kunglighet, en känd artist eller en helt vanlig person så är att få barn det största som kan hända. Naturligtvis är detta även något som är värt att fira. Om du känner någon som nyss har fått barn vill du kanske besöka denne med en liten gåva.

En specialtillverkad poster

Det kan vara svårt att komma fram till vad du ska ge bort till det nyfödda barnet. Ett förslag är att beställa en poster som tas fram särskilt efter dina önskemål. En bild brukar finnas där man visar barnet i skala 1:1. På en sådan poster finns dock inte bara en bild, utan även information om barnet. Det kan till exempel vara barnets namn samt längd och vikt. Det är även vanligt att barnets födelsedatum står med. Ta en titt här för att se hur dessa kan se ut.

Specialtillverkade inredningsartiklar

Om du vill satsa på en lite större present kan du hitta specialtillverkade möbler och inredningsaccessoarer. För att göra produkterna unika pryder man dem med barnets namn och födelsedatum. Du kan till exempel ge bort en stol, en förvaringskista eller en nallebjörn prydd med barnets egna uppgifter.