Svenska kändisfamiljer

Kändisar är som bekant alltid roligt att prata om, läsa om och titta på och kanske framför allt om det handlar om så kallade kändisfamiljer som till exempel Kardashians eller liknande. Även i Sverige har vi en del så kallade kändisfamiljer och ett par av dessa tänkte vi titta lite närmare på här nedan.

svensk-flagga

Den kanske mest kända kändisfamiljen i Sverige är troligtvis familjen Wahlgren där i princip alla är verksamma i underhållningsbranschen på något sätt. Äldst i gamet är Christina Schollin, som synts i rampljuset ända sedan 1960-talet.

Sedan har vi de tre barnen Niclas, Pernilla och Linus Wahlgren, där de bägge bröderna mest är kända som skådespelare medan systern Pernilla främst är känd som sångerska. Och nu är även Pernillas barn på väg in i hetluften och kanske framför allt då sonen Benjamin som vunnit Lilla Melodifestivalen och även varit med i en rad musikaler och andra föreställningar.

En annan svensk familj som också har potential att bli riktigt kända är familjen Parnevik, som precis fått ett eget TV-program på TV3. I spetsen för familjen står golfproffset Jesper Parnevik som tillsammans med frun Mia och de fyra barnen bor i Florida. Det ska ju också nämnas att Jespers pappa Bosse Parnevik är en känd komiker.