Lyxigt kalas – tips från kändisarna

När kändisar har kalas för sina barn är dom inte kända för att vara blygsamma. Trotts deras extravaganta utsvävningar kan vi ändå använda deras fester som mall för hur vi själva vill fira våra barn.

fest

Några exempel på hur kändisar har firat sina barn. Tori Spellings dotter Stella firade sin åttonde födelsedag med ett party med spa tema. Gwyneth Peltrow hyrde ett ‘petting zoo’ till sin dotter Apple på hennes sexårskalas. Petting zoo innebär en typ av djurpark men med djur som barnen kan klappa och mata. Gwen Stefani spenderade $15000 på sitt barn Kingston Rossdales fjärde födelsedags party. Födelsedagskalaset inkluderade en hoppborg, ansiktsmålning, ballong konstnär och superhjältar.

Så hur ska du fixa det lyxiga kalaset själv? Genom att göra ett temakalas kan du på ett enkelt sätt få en exklusiv känsla på kalaset. Ballonger hör ju ett barnkalas till och att använda sig utav till exempel folie ballonger med helium, ballonger med barnets ålder och ljus med siffra, får nu en påkostad känsla.

Använd enhetliga färger på duk, ballonger, servetter, assietter, muggar och bestick för en tematisk look. Bjud på tårta beställd från bagare eller be någon du känner som är duktig på tårtor att göra en utifrån temat eller kanske med en bild på barnet på toppen. Följ kalasets tema i fikat också. Är det ett 101 dalmatiner kalas kan kakorna få vara vita med svarta prickar och låt det återspegla sig i allt på ett eller annat sätt.

Många brukar ge barnen en kalaspåse att ta med hem. Använd dig utav påsar i samma tema också och fyll med saker som påminner om kalaset. Att inkludera in bild på kalasdeltagaren i påsen är roligt inte bara för barnet utan även för föräldrarna.