Dags för halloween party inom kort

Den sista denna månad, oktober alltså så är det dags för halloween party. Sedan några årtionden tillbaka så har vi i Sverige firat denna helg, 31 oktober. Det finns inget specifikt spikat datum utan det kan vara dagarna kring denna helg. Det är ju framförallt barnen som klär ut sig för att gå dörr till dörr med sitt bus eller godis.

Ska vi gissa så blir det nog inte så mycket bus utan mest godis. Skolor kan anordna ett halloweendisco den veckan som allhelgonadagen infaller. Man klär ut sig till olika moster, spöken och andra skräckinjagande figurer. Du hittar allt som kan tänkas behöva hos Partyhallen.  Förutom kostymer, peruker, masker och annat för att klä ut sig till något skrämmande och otäckt så finns det bra dekorationer om du ska anordna en halloween party hemmavid.

Det kan behövas spindelnät, spindlar och små läskiga möss som man kan dekorera hemma till festen. Svart och orange är färger som man vanligtvis brukar använda sig av. Även pumpan är ett vanligt inslag kring halloween, karva ur och skär ut ett ansikte ur en pumpa och ställ en ljuslykta eller koppla in någon LED-belysning i den för bästa effekt. Den kan med fördel ställas på bron till huset så får den en lysande effekt och visar vägen till halloween partyt.