Bjuda hem till kalas

När barnen börjar komma upp i en viss ålder så är det viktigt att kunna få bjuda hem kompisar till kalas när man fyller år. Fram till en viss ålder så spelar det inte så stor roll utan det är föräldrar och syskon som firar födelsedagsbarnet. Ju äldre barnen blir så blir detta allt viktigare.

Planering av kalaset

Som förälder så ställs det ett visst krav på planeringen av detta kalas. Och självklart så vill man lösa detta på allra bästa sätt för sin guldklimp. Om det är en liten prinsessa som ska firas så är det självklart att man ställer till med ett prinsesskalas. Med tillbehör som passar för ett sagolikt kalas så är det en fullträff på kalaset. Se till så att alla klär sig likt en prinsessa och även prinsar naturligtvis. Se till att det blir ett kalas som man sent glömmer.

Ha några lekar i bakfickan

Det finns alltid en fördel att ha några lekar i bakfickan planerade som man kan plocka fram om så behövs. Om det fungerar utan dessa så gör det inget att de inte används. Det är bra att ha några i reserv utifall att man ser att det skulle behövas. En lek ska inte behöva ta mer än femton minuter att genomföra så det gäller att ha några på lager om barnen inte själva kan sysselsätta sig med egna lekar. Oanvända lekar kan spara till nästa års kalas om de passar in då vill säga.