Köp skor till den nyfödde

En nyfödd bebis fötter är underbara. Du vill säkert pussa och lukta på dem. De är så små och så perfekta. Tänk att de aldrig någonsin har vidrört marken!

En viktig del

Fötterna är ofta en av de saker bebisen upptäcker hos sig själv. Sedan du en dag lärt dig gå ska de bära dig genom livet många år. Självklart vill du att en sådan viktig del av kroppen ska kläs i det allra skönaste och finaste du kan hitta. Du har alla möjligheter att hitta ett trevligt urval online.

Den perfekta gåvan

Det är ofta svårt att komma på vad vi ska ge nyblivna föräldrar. Att ge någonting fint och skönt till bebisens fötter är en bra present som garanterat kommer uppskattas. Om det är svårt att veta vilken storlek du ska välja så kan du ta hjälp av en storleksguide.

Ta vara på tiden

Är det något som växer snabbt så är det en babys fötter. Därför kan du ge bort skor flera gånger under babytiden. Snart är det dags för de första stegen och innan du vet ordet av undrar du hur de där små babyfötterna förvandlades till ett par fötter i storlek 42. Så se till att ta vara på bebisfötterna de där första månaderna!