Att festa med en kändisbebis

Om man har en riktig kändisbebis och skall anordna en fest till den så skall det göras stort och rätt. För det första så behöver man besluta om ett tema som passar barnet, sedan behöver man sätta sin plan i handling.

Inbjudningar

Mänsklig leopard

En stor fest behöver många deltagare. Bjud in alla som kan vara intresserade och som ni vill ha där. Varför inte ta steget längre och kontakta barnets idol och höra om dom kan komma? Det finns instanser där sådana till synes slumpmässiga förfrågningar faktiskt har resulterat i ett besök.

Skicka ut riktiga inbjudningskort och se till att välja kort som passar temat.

Dekorationer

Precis som vid inbjudningskorten så gäller det självklart att följa temat och man kan göra det väldigt enkelt för sig genom att även här kolla in på Barnkalaset.se. Det blir även en väldigt fin möjlighet att pyssla lite tillsammans med ditt barn. Ni kan göra bordsdekorationer och välkommetskyltar. Det blir ännu roligare för födelsedagsbarnet att bjuda in till fest när hen själv har varit med och skapat det.

Underhållning

Det enkla sättet att fixa underhållning på en barnfest är att anordna lite enkla lekar, vill man dock anordna en stor fest för sin kändisbäbis så kanske inte sätta svansen på åsnan är det mest passande. Hyr istället in någon som kommer utklädd som barnets favoritkaraktär eller på något annat sätt kan underhålla barnen. Trollkarlar eller ansiktsmålning brukar också alltid fungera.